Žmonės, kuriuos sutinkame netinkamu laiku

Kartais nutinka, kad savo svajonių vaikiną ar merginą susitinkame likus mėnesiui iki jiems išvykstant studijuoti į užsienį. Mes užmezgame labai artimą draugystę su žmogumi, kuris jau yra „užimtas”. Kai kurie santykiai baigiasi, nes mūsų partneris neturi rimtų ketinimų, o kiti baigiasi dėl to, kad viskas pernelyg greitai tampa rimta.

Mes nuolat skundžiamės draugams: „Būtų idealu, jei tai atsitiktų po 5 metų, 8-iais metais anksčiau ar šiek tiek vėliau, kai visos mūsų problemos išsispręs savaime”. Laikas bet kuriuose santykiuose visada atlieka trečiosios šalies vaidmenį. Bet mes net nepaklausiame savęs, kodėl leidžiame jam atlikti tokį rimtą vaidmenį savo gyvenime.

Tiesa daug paprastesnė: žmonės, kuriuos sutinkame netinkamu laiku, yra tiesiog mums netinkami žmonės.

Neįmanoma sutikti tinkamo žmogaus netinkamu laiku, juk tinkami žmonės nepavaldūs laikui. Jie paskatina mus atsisakyti visų savo planų ir sekti paskui juos į miglotą ateities nežinomybę, bei nesidairyti atgal.

Su teisingais žmonėmis jums nereikia sukti galvos, ar norite būti su jais, ar ne. Jūs tiesiog tai žinote. Žinote, kad bet koks nuotykis, kurį anksčiau planavote, bus tik perpus įdomus, lyginant su nuotykiais, kurie jūsų laukia su šiais žmonėmis. Kad ir ko anksčiau norėjote ateityje, su šiais žmonėmis bus geriau. Visada.

Kai sutinki reikiamą žmogų, laikas praranda savo svarbą. Jums nebereikia nerimauti dėl savo įtempto grafiko, nes jie tapo to tvarkaraščio dalimi. Jie tapo jos pagrindu. Jūsų laimė yra jų prioritetas numeris vienas, ir nors taip yra, galite galvoti apie visa kita.

Teisingi žmonės netrukdo jums gauti tai, ko visada norėjote, ir neverčia jūsų vietoje savo svajonių rinktis tuos žmones. Teisingi žmonės jus motyvuoja: labiau stenkitės, daugiau svajokite, geriau darykite. Jie išryškina geriausias jūsų savybes ir skatina jus kovoti dar aktyviau, nei anksčiau. Teisingi žmonės neriboja jūsų laiko, svajonių ar sugebėjimų. Jie yra pasirengę už jus kalnus nuversti ir jiems nesvarbu, kiek tai užtruks. Su tokiu žmogumi turėsite visą pasaulio laiką.

Tiesa yra ta, kad kai praeiname pro žmogų ir jo neužkalbiname, kadangi tam padaryti netinkamas momentas, mes sakome, kad nenorime gaišti jam laiko. Stebuklingas momentas, kuris viską sustatys į savo vietas ir sureguliuos visus mūsų sugadintus santykius, niekada neateis. Tačiau visiškai įmanoma, kad jūsų gyvenime atsiras žmogus, dėl kurio laiko problema taps nereikšminga. Nes jei žmogus mums tinka, mes tikrai surasime laiko jį įsileisti į savo gyvenimą. Ir šis laikas visada bus tinkamas ir teisingas.

.



Naujienos iš interneto

Dvi užuojautos rūšys

Užuojauta - puikus dalykas. Tačiau užuojauta gali būti dvejopa. Dviejų rūšių. Pirmas…

Trys priežastys, kodėl tinginiai pasiekia daugiau

Jie meistriškai naudoja technologijas Norint optimizuoti procesus, visai nebūtina išrasti kažką naujo,…

Apie meilę sau

Pakankamai dažnai tenka skaityti ar girdėti raginimą „pamilk save“ arba „išmok mylėti…

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *